Geslaagden aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. En zij zijn ook tevreden met Rijopleiding Nederland! We hebben hieronder een selectie van de reviews die onze geslaagde leerlingen hebben geplaatst op Google.

Super aardige, geduldige en gezellige rijinstructeur die tijd voor je vrijmaakt en je zelfvertrouwen geeft tijdens het rijden. Heb met veel plezier m'n rijbewijs gehaald!

Kiki van Setten

In 1 keer mijn rijbewijs gehaald!!! Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar met de hulp van deze rijschool is dat heel makkelijk gegaan. De instructeur laat je op je gemak voelen en hij past zich goed aan op jouw persoonlijke manier van leren. Hij zorgt dat je goed voorbereid bent voor het examen. Wat ook fijn is is dat hij zich aan zijn woord houdt en eerlijk is.
Zeker een aanrader.

Christina Salamani

Top rijschool! Hele goede en gezellige lessen en flexibel in te plannen. In een keer geslaagd door handige tips en aanwijzingen.

Kirill Sadovnikov

In 25 uur mijn rijbewijs gehaald en 1x geslaagd! Instructeur is resultaat gericht (je laten slagen) maar zit wel lekker ontspannen met je in de auto en geeft je veel vertrouwen.
Aanrader voor iedereen!

Sjuul Berden

Ik heb met veel plezier het rijbewijs bij Kanhai gehaald. Hij blijft rustig en begeleidt je goed - vooral bij het kijken. Daarnaast is hij flexibel bij het inplannen van de rijlessen, wat natuurlijk erg fijn is. Ik heb het rijbewijs in 1 keer gehaald met net geen 30 rijlessen! Aanrader!

Eelco Sijtsma

In 1 keer geslaagd! Goede instructeur waarmee je soms wel grapjes kunt maken.

Ketsfure

Fotogalerij Geslaagden

Hieronder vind je foto's van leerlingen die geslaagd zijn bij Rijopleiding Nederland. De leukste rijschool van Utrecht & omstreken!
Ook jou zien we graag op onze wall of fame!

Scroll naar boven